U bent van plan een huis te gaan kopen of hebt wellicht dé woning gevonden, dan is het sterk aan te raden een aankoopmakelaar in te schakelen.

Waarom? Een huis kopen is een bijzonder en belangrijk proces waarbij vaak emotie een belangrijke rol speelt. Juist dan is het belangrijk om je te laten bijstaan door een ervaren makelaar met gedegen kennis van de lokale vastgoedmarkt.

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun huis via internet. Zo kun je heel eenvoudig en snel huizen vergelijken, maar bij een huis zoeken en kopen komt meer kijken. Het is gemakkelijk om verliefd te worden op een huis maar, zoals u weet, maakt liefde soms blind. Als ervaren makelaar kan Knoop Makelaardij u behoeden van overhaaste beslissingen en u helpen anticiperen op toekomstige omstandigheden. Bovendien zouden wij u wel eens kunnen verrassen met nieuwe inzichten.

Een aankoopmakelaar kan u wijzen op alternatieven waar u zelf misschien nooit op zou komen. Het kan daarom geen kwaad om, ook al doet u een aantal zaken zelf, toch Knoop makelaardij in de arm te nemen, om samen objectief na te denken over uw woonwensen en goed in kaart te brengen wat u echt wilt.

Met jarenlange ervaring in prijsonderhandelingen, kunnen wij het beste resultaat voor u behalen.

Wat kunt u van Knoop makelaardij verwachten:

  • Analyseren en in kaart brengen van uw woonwensen
  • Begeleiden bij het bezichtigen van woningen
  • Waardebepaling op basis van onder andere bouwkundige staat en omgevingsfactoren. Indien nodig een bouwkundige inschakelen
  • Professioneel onderhandelen met verkopende partij
  • Regelen van alle juridische zaken, waaronder de koopakte
  • Begeleiding naar de notaris
  • Ook na de oplevering zijn wij te allen tijde beschikbaar voor vragen

No Cure No Pay:

Onze aankoopdiensten bieden wij aan op basis van No Cure No Pay. Wij ontvangen dus alleen courtage als we een woning succesvol hebben aangekocht. Sterker nog, een verstrekte opdracht kunt u altijd kosteloos intrekken. U begrijpt dat wij daarom net dat stapje extra zetten om u van dienst te zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust!

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.