Verhuizen is niet zomaar iets, u doet dit maar enkele keren in uw leven. Dit vraagt dus om een specialist die thuis is op dit gebied. Wij zijn dat!! Natuurlijk kunt u een hoop zelf, alleen zijn de belangen, risico's en bedragen van dusdanige omvang dat vakkundige hulp en advies gewenst is. Knoop makelaardij helpt u hier graag bij!

Als belangrijke aanvulling op ons dienstenpakket werken wij nauw samen met diverse partijen en adviseren wij u graag in de keuze of het nu gaat om een verbouwing, hypotheek- en verzekeringskantoor of een woningstylist etc.

Knoop makelaardij is een vooruitstrevend makelaarskantoor, een specialist bij de verkoop , aankoop en verhuur van vastgoed en investeringsobjecten. Wij houden van een persoonlijke en transparante benadering en gaan voor kwalitatief hoge dienstverlening, zonder de flexibiliteit uit het oog te verliezen. Aandacht voor uw wensen is bij ons een vanzelfsprekendheid. Wij kennen de woningmarkt en spelen graag in op uw wensen en alles no cure, no pay!

Wij maken graag kennis met u en vinden iedere opdracht weer een uitdaging! Zoveel mensen, zoveel wensen. Ontdek zelf waarom wij 'meer in huis' hebben.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag 22.00u. Bel gerust!

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Knoop makelaardij

Bas Knoop