U oriënteert zich op het kopen en/of verkopen van een woning? Praat eens met Knoop Makelaardij. Wij luisteren graag naar uw woonwensen om vervolgens een vakkundig advies te geven van de te ondernemen stappen. Ons advies is gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Uw woning maakt tenslotte deel uit van u persoonlijke wensen en omstandigheden.

Knoop Makelaardij richt zich op u als klant en heeft ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren, investeerders en bedrijven. Niet één verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

In het belang van de verkoop van uw woning bieden wij ruime bezichtigingmogelijkheden. Bezichtigingen in de avonduren of op zaterdag zijn voor ons geen enkel probleem. Daarnaast bieden wij een geïnteresseerde ruim de tijd om een woning (meerdere keren) te bekijken. Na de afspraak nemen wij altijd contact met u op, omdat u uiteraard graag wilt weten hoe een bezichtiging is verlopen. Vervolgens blijven wij met de geïnteresseerde in contact en houden wij u hiervan op. Knoop Makelaardij neemt graag de tijd voor u!

Presentatie

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Knoop Makelaardij besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto's. De vermelding op bijna alle woningsites, Funda, Facebook, onze eigen website www.iKnoop.nl, flyers, te koop borden en een desgewenst een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van uw woning.

No Cure No Pay:

Onze verkoop- aankoop- en verhuurdiensten bieden wij aan op basis van No Cure No Pay. Wij ontvangen dus alleen courtage als we een koper/huurder vinden voor uw woning of voor u een woning succesvol hebben aangekocht. Sterker nog, een verstrekte opdracht kunt u altijd kosteloos intrekken. U begrijpt dat wij daarom net dat stapje extra zetten om u van dienst te zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Belt u gerust voor een afspraak of advies, wij maken graag tijd voor u vrij!